Blogoverzicht

news, tips and tricks

Toch maar een webshop?!
zaterdag 02 mei 2020

Coronacrisis of niet, het bestellen van welk product of dienst blijft zich maar ontwikkelen. Stap dus ook over met het verkopen van jou product online via een webshop van Visit Media & partners. zei zullen je professioneel begeleiden .... ..
Lees verder

Trek de aandacht met visuele content!
vrijdag 01 mei 2020

Een foto zegt meer dan duizend woorden wordt wel eens gezegd. Er zijn indrukwekkende voorbeelden waarvoor deze uitspraak gemaakt lijkt te zijn. In sommige situaties is inhoudelijke tekst echter belangrijker dan de bijbehorende foto. De afbeelding kan ..
Lees verder

HAUT CULTUURHUIS - Proficiat!
vrijdag 01 mei 2020

Wij van Visit Media & Partners feliciteren Haute Cultuurhuis met haar nieuwe huisstijl en nieuwe website. We hebben jullie website natuurlijk goed geoptimaliseerd voor Google. Nu op naar nieuwe klanten.  ..
Lees verder

Wat houdt de mobile-first index in?
woensdag 29 april 2020

Anno 2020 worden veel meer zoekopdrachten in Google uitgevoerd via een mobiel apparaat dan pakweg 10 jaar geleden. Momenteel is ongeveer de helft van alle zoekopdrachten via een smartphone of tablet en dat zal in de toekomst alleen maar meer worden. ..
Lees verder

Structuur van een goede webtekst
dinsdag 14 april 2020 Webteksten

Gebruik een duidelijke structuur.Duidelijke hoofdkop en subkoppen. Schrijf teksten van c.a. 300 woorden.Maak gebruik van afbeeldingen die relevant zijn, en relevant genoemd zijn.Geef afbeeldingen een alt-tag mee.Voeg links toe in je tekst die verwan ..
Lees verder

SEO tip: Blog regelmatig
maandag 10 februari 2020

Zoekmachines proberen mensen zo goed mogelijk te imiteren. Als jij mag kiezen tussen een steengoed blog die dagelijks gevuld wordt of een hobbyblog waar weinig op gebeurt, waar geeft dan de voorkeur aan? Precies. Daar komt bij dat zoekmachines graag ..
Lees verder

Het verschil tussen een blog en een landingspagina
woensdag 05 februari 2020

Het verschil tussen een website en een blog kan uitgelegd worden aan de hand van een aantal kenmerken:Een landingspagina is doorgaans statisch en wordt niet geüpdated, terwijl een blog met regelmaat wordt voorzien van actuele updates.Een landingspag ..
Lees verder