Webdesign Bureau Tilburg Zuid

Visit Media - webdesign & online marketing

Visit Media is een full service internetbureau dat samenwerkt met ervaren en betrouwbare partners. Samen met dit team ontwikkelen we jullie complete, goed vindbare en eenvoudig te beheren website. Maar het start met goede content. Waar nodig zullen wij uw huisstijl, teksten, fotografie en eventueel een promotievideo ontwikkelen.  Tijdens deze gehele ontwikkeling - van eerste kennismaking tot oplevering - nemen we het totale proces voor u uit handen.

Onze diensten

Een professionele website

Het start met goede content

Branding & Webdesign

Met een eigen huisstijl en een eigen website onderscheid je jouw bedrijf en laat je jouw klanten zien waarin je excelleert. Het team van Visit Media ontwerpt deze huisstijl en een goed vindbare website.

Teksten

De teksten die Visit Media voor jouw website schrijft zijn kort, kernachtig en altijd raak. De bezoeker leest snel wie je bent en wat je doet. Voordat de teksten worden geschreven, komt onze tekstschrijver bij jou op bezoek voor een interview.

Fotografie

Foto’s vertellen soms meer dan duizend woorden. Met de juiste foto’s maakt Visit Media van jouw website hét visitekaartje op internet. Ze laten zien wie je bent en waarin jouw bedrijf gespecialiseerd is. Onze fotograaf brengt jouw bedrijf en jouw mensen in beeld en visualiseert ook het productieproces of de artikelen die je op de markt brengt.

Video

Film maakt een wezenlijk onderdeel uit van jouw campagne. Onze filmmaker heeft veel ervaring in het maken van videoconcepts. Ze sluiten naadloos aan bij alle andere uitingen op de website en social media, zodat een totaalpakket ontstaat waarmee Visit Media jouw bedrijf en jouw producten of diensten onder de aandacht brengt.

Zo gaan wij te werk

Onze expertise, Google optimalisatie

Volg ons op social media

Onze klanten waarderen ons met een 8,9

Erik Knops | Knops Tuindesign
'Visit Media bezorgt ons maandelijks nieuwe opdrachten door een perfecte Google Optimalisatie (SEO)'
Thomas de Gier | Interieurontwerper
'Visit Media bezorgde mij een website om trots op te zijn en nieuwe klanten!'
Joost van Dijk | Panhuijsen
'Visit Media luistert naar de wens van haar klant, is kritisch en durft te adviseren.'
Rogier Michels | Aannemersbedrijf Rogier Michels
'Door de website van Visit Media worden we vaker gevonden. Mede door de professionele en gebruiksvriendelijke uitstraling.'