De kracht van content

Huisstijl • Teksten • Fotografie • Video • Social Media

Logo & Huisstijl

Een uitstraling om trots op te zijn

Met een eigen huisstijl en een eigen website onderscheid je jouw bedrijf en laat je jouw klanten zien waarin je excelleert. Het team van Visit Media ontwerpt deze huisstijl en een goed vindbare website. We kiezen voor een frisse, strakke en rustige vormgeving die bezoekers snel en zonder omwegen bij de juiste boodschap brengt. Een belangrijk onderdeel van je huisstijl is het logo.
Dat beeldmerk is je visitekaartje en maakt je herkenbaar. Het logo is overal zichtbaar: online op de website, social media en in de e-mailhandtekening. Maar ook op briefpapier en visitekaartjes laat je zien wie je bent en wat je wilt uitstralen.  

Teksten

Kort, krachtig en altijd raak

De teksten die Visit Media voor jouw website schrijft zijn kort, krachtig en altijd raak. De bezoeker leest snel wie je bent en wat je doet. Voordat de teksten worden geschreven, komt onze tekstschrijver bij jou op bezoek voor een interview. Zo brengen we precies in kaart welke boodschap op jouw website in woorden gevat moet worden. Het interview is belangrijk voor het neerzetten van de juiste sfeer. Elke zin vertelt iets over jouw bedrijf en jouw product of dienst.
Na het gesprek gaat de tekstschrijver aan de slag en worden voor alle webpagina’s teksten opgesteld. We schrijven niet alleen webteksten. Ook de inhoud van jouw social media berichten kunnen we verzorgen. Daarnaast schrijven we blogs die een verrijking van jouw website zijn en je online aanwezigheid verder vergroten.

Fotografie

Brengt mensen en mensenwerk in beeld

Foto’s vertellen soms meer dan duizend woorden. Met de juiste foto’s maakt Visit Media van jouw website hét visitekaartje op internet. Ze laten zien wie je bent en waarin jouw bedrijf gespecialiseerd is. Onze fotograaf brengt jouw bedrijf en jouw mensen in beeld en visualiseert ook het productieproces of de artikelen die je op de markt brengt. Onze fotograaf neemt graag de tijd voor een goede reportage.
Ga op de foto met je medewerkers, laat je bedrijfspand zien en toon de ondernemende plek waar alles gebeurt. Samen met onze teksten en films maken de foto’s deel uit van jouw boodschap en bindt je klanten aan jouw bedrijf.

Video

Produceren, filmen en monteren

Film maakt een wezenlijk onderdeel uit van jouw campagne. Onze filmmaker heeft veel ervaring in het maken van videoconcepts. Ze sluiten naadloos aan bij alle andere uitingen op de website en social media, zodat een totaalpakket ontstaat waarmee Visit Media jouw bedrijf en jouw producten of diensten onder de aandacht brengt. Een online film werkt altijd en overal, 24 uur per dag, zeven dagen per week.
De beelden dragen eraan bij dat jouw klanten jouw merk gaan liefhebben. Samen met onze tekstschrijver en fotograaf biedt de filmmaker je alle geschikte formaten om zowel op de website als op Instagram, Facebook en Twitter goed in beeld te zijn.