Hoog In Google

Zoekwoorden • Optimalisatie • Reviews • Statistieken

Zoekwoordenonderzoek

Wij laten u zien hoe er naar uw branche gezocht wordt

Bij een zoekwoordenonderzoek (SEO Search Engine Optimization) gaan we na welke woorden potentiële klanten in Google gebruiken om de diensten of producten te vinden die jij aanbiedt. Een zoekwoordenonderzoek is de manier om de juiste informatie te verschaffen op jouw website. Je leert tevens hoe je jouw klanten van dienst kan zijn.
Wat leert een zoekwoordenonderzoek ons:
Gebruiken mijn potentiële klanten deze zoekwoorden
Hoeveel verkeer kan een zoekwoord mij opleveren
Hoe moeilijk is het dit zoekwoord te ranken
Welke content moet ik gaan creëren voor dit zoekwoord

Bewezen Google Resultaten (SEO)

we laten het gewoon zien, klik op de link en ... Google maar!

Google Mijn Bedrijf

Online aanwezigheid up to date houden

Met een bedrijfsprofiel op Google kunt u beheren hoe uw lokale bedrijf zichtbaar is in Google-producten, zoals Maps en Zoeken. Als u een bedrijf heeft dat klanten op een bepaalde locatie of binnen een bepaald servicegebied bedient, kunt u uw bedrijfsprofiel inzetten zodat mensen u beter kunnen vinden. Geverifieerde bedrijven op Google hebben 2 keer zo veel kans dat ze als betrouwbaar worden beschouwd.
Met een bedrijfsprofiel kunt u het volgende doen
De online informatie over uw bedrijf correct en actueel houden
Communiceren met klanten
Reviews van klanten verzamelen
Nieuwe klanten werven
De online weergave van uw bedrijf verbeteren

Google Analytics 4

Gegevens verzamelen

Misschien heb je ondertussen wel meegekregen dat Google een nieuwe versie van Analytics heeft geïntroduceerd: Google Analytics 4 (GA4). GA4 is een nieuwe versie van het bestaande Google Analytics Universal.

GA4 meet de gebruikersdata op een andere manier dan voorheen. Bij het opzetten van een GA4 property moet de data vanaf het begin af aan opgebouwd worden. Vandaar dat het belangrijk is om zo snel mogelijk GA4 op te zetten, zodat je in ieder geval data meet. De bestaande Google Analytics stopt per 1 juli 2023 met het verwerken van data. De data die je over de afgelopen jaren hebt verzameld kan niet meegenomen worden naar GA4.