Online Marketing Bureau Waalwijk

Wij zijn geen snelle internetjongens

Visit Media is precies 20 jaar een Webdesign & Online Marketing Bureau dat samenwerkt met ervaren en betrouwbare partners. Samen met dit team ontwikkelen we jullie complete, goed vindbare en eenvoudig te beheren website. Maar het start met goede content. Waar nodig zullen wij uw huisstijl, teksten, fotografie en eventueel een promotievideo ontwikkelen. Tijdens deze gehele ontwikkeling - van eerste kennismaking tot oplevering - nemen we het totale proces voor u uit handen. Daarna kunnen we uw social media beheren zodat u continu in beeld blijft bij bestaande en potentiële nieuwe klanten.

Waar kunnen we u mee helpen?

Een professionele website

Het start met goede content

Branding & Webdesign

Met een eigen huisstijl en een eigen website onderscheid je jouw bedrijf en laat je jouw klanten zien waarin je excelleert. Het team van Visit Media ontwerpt deze huisstijl en een goed vindbare website.

Teksten

De teksten die Visit Media voor jouw website schrijft zijn kort, kernachtig en altijd raak. De bezoeker leest snel wie je bent en wat je doet. Voordat de teksten worden geschreven, komt onze tekstschrijver bij jou op bezoek voor een interview.

Fotografie

Foto’s vertellen soms meer dan duizend woorden. Met de juiste foto’s maakt Visit Media van jouw website hét visitekaartje op internet. Ze laten zien wie je bent en waarin jouw bedrijf gespecialiseerd is. Onze fotograaf brengt jouw bedrijf en jouw mensen in beeld en visualiseert ook het productieproces of de artikelen die je op de markt brengt.

Video

Film maakt een wezenlijk onderdeel uit van jouw campagne. Onze filmmaker heeft veel ervaring in het maken van videoconcepts. Ze sluiten naadloos aan bij alle andere uitingen op de website en social media, zodat een totaalpakket ontstaat waarmee Visit Media jouw bedrijf en jouw producten of diensten onder de aandacht brengt.

Zo gaan wij te werk

Onze expertise, Google optimalisatie

Het laatste nieuws

Onze klanten waarderen ons met een 4.5

Erik Knops | Knops Tuindesign
'Visit Media bezorgt ons maandelijks nieuwe opdrachten door een perfecte Google Optimalisatie (SEO)'
Thomas de Gier | Interieurontwerper
'Visit Media bezorgde mij een website om trots op te zijn en nieuwe klanten!'
Joost van Dijk | Panhuijsen
'Visit Media luistert naar de wens van haar klant, is kritisch en durft te adviseren.'
Rogier Michels | Aannemersbedrijf Rogier Michels
'Door de website van Visit Media worden we vaker gevonden. Mede door de professionele en gebruiksvriendelijke uitstraling.'
Claudia van Rooij | Haute Cultuurhuis
'Visit Media heeft mij compleet geholpen. Van een nieuw logo, waar ik heel trots op ben, tot en compleet nieuwe website. Alles gaat in goed overleg en de nazorg is ook top verzorgd.'
Bas Leijsen | Fysiotherapie Tilburg Reeshof
´Onze patiënten gaan voor en hebben daardoor minder tijd om onze social media bij te houden.Visit Media heeft deze zorg uit handen genomen waardoor wij tijd hebben voor onze patiënten.´
Angela | Huisentuinwebshop.nl
´Visit Media heeft mij geholpen met een mooie complete webshop inclusief drukwerk. Ontzettend blij mee!´