Vergroot je naamsbekendheid

Linkedin • Facebook • Instagram

Social Media Marketing Esbeek

Thuis in Rijen, vertrouwd in Midden Brabant

Visit Media is al 20 jaar een Full Service Webdesign & Online Marketing Bureau dat samenwerkt met ervaren en betrouwbare partners. Wij zijn geen snelle internetjongens maar door onze ruime ervaring thuis in de wereld van internet. We zijn trots op een grote diversiteit aan klanten die de weg naar ons kantoor heeft gevonden.

Social media beheer uitbesteden

Wij nemen het compleet voor u uit handen

Waarom Social Media
De social media kanalen van je bedrijf zijn het verlengstuk van je website. Professioneel ingerichte social media zijn van belang om je bedrijf te promoten en je product of dienst onder de aandacht te brengen. Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest zijn de aangewezen kanalen.

Professionele Content
Voor social media heb je waardevolle content nodig. Dit wil zeggen dat je unieke content aan je volgers biedt. Jij bent de expert in jouw werkgebied en dat moet je laten zien.

Van bedrijf tot merk
Alle posts in dezelfde stijl is belangrijk voor je uitstraling. Door fotografie en video daar in mee te nemen, creëren we een totaal visueel verhaal. Zo maak je van je bedrijf een merk en val je op.
De unieke werkwijze van Visit Media
 Je wordt volledig ontzorgt
✓   Wij bepalen samen de doelstellingen
✓   Wij adviseren je een strategie
✓   Elke 2 maanden bezoeken wij je bedrijf
✓   Wij maken uniek foto- en videomateriaal
✓   Wij ontwikkelen kwalitatieve content
✓   Social media kanalen in jouw huisstijl
✓   Bereik van nieuwe en bestaande klanten
✓   Na controle, plannen wij de posts in
✓   Twee maandelijkse rapportage
✓   Ontwikkelde content ook inzetbaar voor
     zoekmachine optimalisatie (SEO)

Social media beheer voorbeelden

Strategie bepalen • vormgeven • inplannen • meten

Social media strategie

Kom professioneel in beeld

Het uitbesteden van social media bespaart je als ondernemer (of een medewerker die deze taak erbij gekregen heeft) veel tijd. ‘Even snel’ iets posten gaat niet de groei opleveren waar je naar verlangt, dat vraagt om consistentie, professioneel in beeld komen en een goed plan van aanpak.

Wanneer je met regelmaat actief bent op social media behaal je je gestelde doelen. Het wekt vertrouwen als klanten zien dat je via social media bereikbaar. Visit Media neemt het beheer van je social media graag van je over. Wij zullen alles voor je regelen, komen langs voor het maken van content en houden je op de hoogte.