Team Visit Media

Makers met passie

Samenwerkende partners

VISIT MEDIA

WIJ VIEREN DIT JAAR ONS 20 JARIG BESTAAN

Visit Media is een full service webdesignbureau dat samenwerkt met ervaren en betrouwbare partners. Samen ontwikkelt dit team met jou een complete, goed vindbare en eenvoudig te beheren website. Maatwerk! Samen gaan we aan de slag om jouw bedrijf optimaal vindbaar te maken. Tijdens het hele proces - van eerste kennismaking tot oplevering en instructie – maken we alle stappen inzichtelijk en werk je samen met een vast aanspreekpunt.
Ons zelfontwikkelde content managementsysteem Meludo is gebruiksvriendelijk en maakt het actualiseren en aanpassen van jouw website eenvoudig. Visit Media heeft vele jaren ervaring en is thuis in de wereld van het internet. We zijn trots op een grote diversiteit aan klanten die de weg naar ons kantoor in Rijen heeft gevonden.

Thuis in Rijen

Kom in alle rust kennismaken

Visit Media vind je in het Crown Business Center in Rijen. Gunstig gelegen tussen Tilburg en Breda en via diverse uitvalswegen goed bereikbaar. Een van de bedrijven die zich daar vestigde was Ericsson. 
Nu is het een groot verzamelpand voor bedrijven waaronder ons moderne kantoor, een creatieve broedplaats waar elke dag wordt gewerkt aan internetproducties.