Team Visit Media

Makers met passie

VISIT MEDIA

WIJ VIEREN DIT JAAR ONS 20 JARIG BESTAAN

Visit Media is een full service webdesignbureau dat samenwerkt met ervaren en betrouwbare partners. Samen ontwikkelt dit team met jou een complete, goed vindbare en eenvoudig te beheren website. Maatwerk! Samen gaan we aan de slag om jouw bedrijf optimaal vindbaar te maken. Tijdens het hele proces - van eerste kennismaking tot oplevering en instructie – maken we alle stappen inzichtelijk en werk je samen met een vast aanspreekpunt.
Ons zelfontwikkelde content managementsysteem Meludo is gebruiksvriendelijk en maakt het actualiseren en aanpassen van jouw website eenvoudig. Visit Media heeft vele jaren ervaring en is thuis in de wereld van het internet. We zijn trots op een grote diversiteit aan klanten die de weg naar ons kantoor in Biest-Houtakker heeft gevonden.

Thuis in Biest-Houtakker

Kom in alle rust kennismaken

Visit Media vind je aan de rand van Biest-Houtakker, een eeuwenoud boerendorp onder de rook van Tilburg. Op een steenworp van het dorpshart en het Wilhelminakanaal bevindt zich de Akkerstraat. Hier staat midden in het groen ons moderne kantoor, een creatieve broedplaats waar elke dag wordt gewerkt aan internetproducties.
We voelen ons thuis in Biest-Houtakker. Op amper 15 autominuten van de bedrijvige binnenstad van Tilburg vinden we hier elke dag rust en inspiratie om al uw internetwensen optimaal te realiseren. Ooit scharrelden kippen onder ons dak, nu werken we hier met de modernste middelen aan websites, webshops en webdesign.